home < over ons

Onze partners zijn een bonte verzameling van gedreven specialisten. Wat ons bindt is het willen delen van kennis en ervaring om onze klanten verder te helpen op hun unieke weg.

Akkie Muller

Steve Jobs spreekt terugkijkend op zijn carrière over “connecting the dots” . Daar herken ik me in. Ik heb vaak intuïtieve keuzes gemaakt, keuzes op basis van interesse of een kans die zich voordeed. Later begrijp je de logica daarvan. Mijn persoonlijke drijfveer is vooral sociaal. Mensen helpen. Geen wonder dat mijn eerste baan jongerenwerker in een Haags buurthuis was. Na twee jaar wilde ik meer gaan ondernemen. Dat vond ik bij Randstad Uitzendbureau. Mijn carrièreswitch naar het bedrijfsleven werd een succes doordat ik mijn mensgerichte benadering kon combineren met een ondernemende aanpak. En dat is nog steeds zo. Human Sources draait al meer dan 10 jaar op volle toeren. Steeds minder businessplan, minder strategie, maar meer passie en missie. Samen met onze klanten creëren en blijven bewegen. Voortgaan op de weg die onze stippen met elkaar verbindt.

Natasja Hallema

Als ze me vroeger hadden gevraagd wat ik wilde worden, had ik zeker niet mijn huidige beroep genoemd. Ik zou nu zeggen professioneel coach, maar voor diversiteitvraagstukken en talentmanagement mogen ze me ’s nachts ook wakker maken.
Na mijn afstuderen aan de universiteit Groningen ben ik als advocate aan de slag gegaan. Na twee jaar had ik behoefte aan verbreding en kon bij PWC aan beginnen als bedrijfsjurist van de ondernemingsraad. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in de menselijke kant van de organisatie: de eigen kracht van mensen versterken. Zo ontwikkelde ik mij van HR manager naar coaching. Ik heb de coachingsopleiding als “thuis komen” ervaren. Mijn manier van denken en werken is nu mijn core business geworden. En dat voelt heerlijk.

Jeanine Bout

Na mijn gymnasium en met het diploma van de HES op zak ben ik Spaans aan de UVA gaan studeren. Eén jaar en mijn propedeuse verder besloot ik te gaan werken. Ik kon direct aan de slag als productmanager bij Elha Cosmetics. Na een paar jaar wilde ik mijn horizon verbreden en solliciteerde bij Randstad Uitzendbureau. Ik werd aangenomen en opgenomen in de blauwe familie. Het leek alsof ik om de paar jaar een andere baan had. Randstad groeide hard en internationaal; ik groeide mee. Na 12 jaar en diverse management functies was het tijd voor verandering. Mijn leven kwam in een volgende fase, trouwen, uit Amsterdam verhuizen, drie kinderen krijgen. Ik had behoefte aan een betere work/life balance. Die heb ik gevonden bij Human Sources. Projectmatig werken, dedicated aan de opdrachten van onze klanten en toch voldoende tijd voor thuis. En dat doe ik nu al meer dan 8 jaar.

Freek Sanders

Het leven is een ontdekkingstocht voor mij, met verwachte en onverwachte ontdekkingen. Op verschillende niveaus en in verschillende vormen. Als kind ontdekte ik graag de wereld door in de bibliotheek op zoek te gaan naar boeken die mij een blik op de wereld gaven, en daar werd ik al vroeg gebiologeerd door de wereld van de Inca’s en de Maya’s. Als student Algemene Economie ging ik een jaar naar Engeland om daar te studeren en liep 3 maanden stage in Oekraïne. Zo ontdekte ik andere werelden en ontmoette ik andere mensen en andere culturen. Na mijn studie startte ik mijn werkende leven bij Robeco: zo leerde ik de financiële wereld kennen. Ik nam na 3 jaar werken een sabbatical van 5 maanden om de wereld van de Inca’s in levende lijve te ontdekken.

In 2001 stapte ik over naar PostNL en ontdekte daar de wereld van fusies en overnames, werkte anderhalfjaar in China waar ik leerde dat 1 dag een cultuurcursus niet echt voldoende is om zo’n totaal andere cultuur te leren doorgronden. Daar maakte ik een van de grootste fouten in mijn leven door een Chinese collega publiekelijk af te vallen. De volgende dag nam ze ontslag omdat ze gezichtsverlies had geleden. Ik heb geprobeerd om hemel en aarde te bewegen maar niets kon haar weerhouden.

Na terugkomst uit China kwam ik te werken bij TNT Mobility, waar ik Akkie leerde kennen en er weer een nieuwe wereld voor me openging: de wereld van mobiliteitstrajecten. Ik kreeg zoveel energie van het ondersteunen van mensen bij het vinden van een nieuwe toekomst in een andere baan, dat ik besloot voor mezelf te beginnen en zo stapte ik in 2007 in de wereld van het ondernemerschap. En dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Ik maakte nog een zijstap om een hotel in Nicaragua te leiden (www.hotelconcorazon.com). Een bijzonder hotel dat de winst die gemaakt wordt investeert in lokale scholingsprojecten. Het samen met Kim opzetten van die scholingsprojecten is een van de zaken waar ik met veel trots en plezier op terug kijk. Daar ontdekte ik dat de wereld voor een heel klein beetje maakbaar is.

Een Nicaraguaanse schrijfster verwoordt mooi mijn visie op het leven: Je komt op de wereld met een kluwen garen in je hand. Niemand kent het uiteindelijke patroon van de doek die hij zal weven, maar op een bepaald moment kun je terugkijken en zeggen: natuurlijk, zo moest het gaan! Op dat fonkelende punt van de kluwen lag het begin van het weefsel.
Graag praat ik met mensen over de vorming van hun weefsel.